Wat mag je verwachten als je een logo laat maken?
Voor het ontwerp of een restyling van je logo hebben we eerst een verkennend en vrijblijvend gesprek. In de eerste plaats luister ik naar jouw verhaal en visie. Welk is je doelgroep? Wat wil je als merk uitstralen? Je kan ook een tagline toevoegen.
Ten tweede gaan we een kijkje nemen naar wat er reeds bestaat binnen de sector. Het nieuwe logo moet uniek zijn. Welke logo's spreken je aan en welke niet? 
Een logo maken is vooral leuk, letters en vormen combineren tot een sprekend geheel. Daarbij voegen we een beetje kleur naar smaak om het visueel nog sterker te maken.
Bij een logo hoort een visitekaartje, ideaal om een gesprek af te sluiten en je contactgegevens te verspreiden. Zo kan je meteen ook je logo in werking zien.
Wil jij je merk laten groeien?
Laat je volledige huisstijl ontwerpen voor een eerlijke prijs, waarbij alle communicatie op elkaar is afgestemd. Je beslist zelf welke toepassingen je graag wil: briefpapier, enveloppen, flyers, elementen voor sociale media, een website, …
Een herkenbaar grafisch design is een essentieel onderdeel van je identiteit.
Heeft jou onderneming nood aan een frisse wind of is je aanbod gegroeid. Dan is het misschien tijd voor een re-branding, ook kleine veranderingen kunnen het verschil maken.
Logo Equifarma
Logo Equifarma
Logo De Cirkel
Logo De Cirkel
Logo Mijn gezonde voeding
Logo Mijn gezonde voeding
Logo VVO Rupelstreek
Logo VVO Rupelstreek
visitekaartje Mijn gezonde voeding
visitekaartje Mijn gezonde voeding
flyer Mijn gezonde voeding
flyer Mijn gezonde voeding
visitekaartje Equifarma
visitekaartje Equifarma

Meer lezen?

Back to Top